Welkom op RondjeKoog.nl

Ondernemersvereniging Rondje Koog is een samenwerking van bedrijven en winkeliers in Koog aan de Zaan. Op deze website vindt u meer informatie over de aangesloten leden, nieuws uit de regio en natuurlijk de online editie van onze maandelijkse krant “Rondje Koog”.

Mededeling: In januari verschijnt de krant ‘Rondje Koog’ niet.

Regio nieuws

Lockdown december

Lockdown december

Helaas hebben wij er niet aan kunnen ontkomen. Maandag 14 december zijn er strengere maatregelen aangekondigd. door de overheid.

Lees meer
Coronamaatregelen verscherpt

Coronamaatregelen verscherpt

Ook bij winkels en bedrijven in Oud Koog zijn de regels rondom winkelbezoek aangescherpt. Dit is het gevolg van de strengere regels van het RIVM. Dit houdt in dat u bij...

Lees meer

Rondje Koog

Rondje Koog is een uitgave van Ondernemersvereniging Rondje Koog. In deze krant die 9x per jaar verschijnt leest u meer over nieuws uit de regio, aanbiedingen van winkels en bedrijven in Oud-Koog. Alsmede nuttige informatie over bijvoorbeeld de bereikbaarheid tijdens werkzaamheden.

Winkels en bedrijven

Moeder slaapt voor Intertoys

Een dappere moeder sliep eind november voor Woudt Intertoys in Koog aan de Zaan. De vrouw was opgemerkt door een agent die het voorval op social media deelde. Het gevolg was een reportage van de Telegraaf compleet met interviews, bewegend beeld en een “reconstructie”.
De vrouw is de volgende ochtend al voor openingstijd warm ontvangen door het personeel van Woudt Fietsen, het ernaast gelegen pand aan de Raadhuisstraat. Daarmee is ze de trotse bezitter van een PS5. De enige die er voorlopig te koop is in Koog aan de Zaan.

Wil je niets missen? 

Volg ons dan ook via social media.